Левски продължава да търси нов вратар


Левски продължава да търси нов вратар
Снимка: Официален сайт на Левски

1033 0

Левски не се е отказал от възможността да засили конкуренцията на вратарския пост, пише "Тема Спорт". В момента несменяем титуляр на сините е Божидар Митрев. Капитанът обаче все още не е удължил договора си с клуба. Споразумението между двете страни изтича през лятото на следващата година. Това кара сините да се оглеждат за привличането на класен вратар. В момента дубльор на Митрев е Александър Любенов, а под наем във втородивизионния Ботев Враца е Николай Кръстев.

Левски следи доста играчи, които евентуално да подсилят отбора по време на зимната пауза. Делио Роси не се интересува единствено от привличането на десен бек. На този пост той разполага със сърбина Милош Цветкович. Освен това там може да бъде ползван Роман Прохазка, както и юношата Ивайло Найденов.

На „Герена" вече си осигуриха услугите на тунизийския защитник Аймен Белаид. 28-годишният централен бранител подписа за втори път договор с Левски, след като бе при сините през 2014 и 2015 година. С Белаид в състава може да бъде пробвана схема 3-5-2.

Роси държи да бъдат привлечени още нападател и халф. Попълнение в атаката най-вероятно ще означава, че Левски може да се раздели с един от Жуниор Мапуку и Серджиу Буш. Търсенето на вътрешен халф е, за да се засили конкуренцията на този пост, а вероятно и някой от наличните футболисти за него може също да си тръгне от "Герена". С изтичащ договор е Васил Панайотов и споразумението му още не е продължено.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички