„Левски“ пробва да вземе албански национал


„Левски“ пробва да вземе албански национал
Снимка: levski.bg

1333 0

Ръководството на „Левски“ продължава да търси класен защитник, с който да подсили отбора. „Сините“ вече са се спрели и на конкретно име, пише „Тема спорт“. Става въпрос за албанският национал Арлинд Айети.

Той е роден на 25 септември 1993 година в Базел, затова притежава швейцарски паспорт. Висок е 184 сантиметра. Започва кариерата си в местния Конкордиа, а след това преминава в школата на Базел. През 2011-а прави своя дебют за мъжкия тим, а до лятото записва общо 26 шампионатни мача, в които реализира един гол.

Арлинд Айети минава през всички юношески формации на швейцарския национален отбор, но след това избира да играе за Албания и дебютира за тима на 14 ноември 2014 г.

„Левски“ ще се опита да си осигури подписа на Айети още сега. Ако това не стане, „сините“ ще пробват да убедят играча да заиграе на „Герена“ от зимата. Тогава на практика тимът ще остане само с един централен бранител – Максимилиан Карнер. Почти сигурно е, че Аймен Белаид ще напусне отбора, тъй като договорът му изтича. Младокът Деян Иванов пък е с контузия и също ще отсъства от терените в близките месеци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички