Левски призна за три контузии - играчите са напуснали лагера, контрола е отменена


Левски призна за три контузии - играчите са напуснали лагера, контрола е отменена
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1349 0

От Левски излязоха с официално съобщение, с което съобщиха, че приятелският двубой срещу Кайсар се отменя. Причината е неприятна за клуба и са своеобразни лоши новини - за контузии на трим български футболисти.

Трима българи от Левски се контузиха

Става въпрос за Асен Чандъров, Преслав Пачев и Стивън Жерард Гаоте, които дори са напуснали лагера на тима и са се прибрали в София за медицински изследвания. От българския клуб са предложили отмяна на контралата, а от казахстанския са приели.

Мачът по план трябваше да се играе във вторник, 6-и февруари. Все още не е ясно как ще се процедира с контролата срещу Рика, която по график е насрочена за сряда, 7-и февруари. Ето и цялото съобщение от "сините" без редакторска намеса:

Асен Чандъров се подготвя с Левски

Още: Новороденото дете на Хосе Кордоба провалило напускането му на Левски

"Контролната среща с „Кайсар“ предвидена за 6 февруари, вторник няма да се проведе по предложение на „Левски“ и със съгласието на казахстанския клуб.

Причината е наличието на контузени играчи в състава на „Левски“, които не могат да вземат участие в тренировъчния процес и в оставащите до края на зимния лагер контролни срещи.

Полузащитникът Асен Чандъров и нападателите Преслав Бачев и Стивън Гаоте напуснаха лагера на тима днес и се прибраха в София за допълнителни медицински изследвания" - гласи то. Междувременно се появи информация и че Левски вече договори продажбата на ненужен - ето кога ще бъде представен от новия си тим.

Слух или истина: В Левски недоволни от голямата звезда - мота за нов договор?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички