Левски прибърза с пускането му - Гомес е искал да не играе месец


Левски прибърза с пускането му - Гомес е искал да не играе месец
Снимка: Оф. сайт на Левски

5171 0

Испанецът Жорди Гомес е имал специална уговорка с ръководството на Левски при пристигането си в София. Тя обаче не е била спазена от "сините", твърди "Меридиан Мач". Халфът е искал от шефовете си да не играе до третия кръг.

Целта е да влезе в оптимална физическа форма и да покаже пълния си потенциал. Притесненията на юношата на Барселона са били най-вече в две насоки. На първо място да не се контузи, тъй като не е готов за игра. Втората е била да не се изложи, тъй като не е в необходимата форма.

Както е известно, Гомес дойде с много шумен трансфер и доста очаквания от феновете на тима.

Заради натоварения цикъл от мачове и огромния заряд на двубоите с Хайдук обаче тази спогодба не е била спазена. От Левски обаче коректно са помолили Гомес да играе и той е дал своето съгласие. Така той влезе в игра реално седмица, след като подписа със "сините", въпреки поискания около месец, за да бъде в оптимално състояние.

Така като нищо може да се случи нещо подобно и с Габриел Обертан. По принцип бившият играч на Манчестър Юнайтед трябваше да пропусне и мача с Витоша (Бистрица), след като не игра с Локо (Пд). Като нищо обаче Обертан ще влезе още в неделя при негативен развой на битката с новака в елита.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички