Левски преотстъпва трима в други клубове и чака поне още две нови попълнения


Левски преотстъпва трима в други клубове и чака поне още две нови попълнения
Снимка: Официален сайт "Левски"

1330 0

Наставникът на Левски Елин Топузаков коментира ситуацията в тима, както и очаква ли още нови попълнения.

"Сините" ще преотстъпят трима млади играчи в други клубове, а надеждите на треньора са за още двама нови играчи след идването на Амаду Сукуна, Давид Яблонски и до часове – Антон Огнянов.

"Имам няколко футболисти, които ще преотстъпим и ще бъдем с двама-трима души по-малко", каза Топузаков, след като се прибраха с тима след първия подготвителен лагер в Кипър. Той поясни, че става въпрос за Мики Орачев, Илия Димитров и Георги Янев. Топузаков също така не скри, че следи какво се случва в лагерите на другите кандидати за титлата.

"Разбира се, трябва да сме осведомени. Аз лично следя какво се случва във всичките конкурентни отбори. Възнамеряваме да гледаме дори контроли на съперниците".

"Имаме вече набелязани хора поне за още два поста, въпросът е, че има преговори, мениджърски интереси, разбирателство на ниво клуб-клуб, футболистите имат действащи договори. Те също имат желание да дойдат при нас, но за момента не мога да ви кажа нищо повече. Вече и времето ни пристиска и във втората част ще обигравам отбора, който е наличен, а този, който се присъедини впоследствие е ясно, че ще бъде малко или много закъснял с подготовката", заяви Топузаков.

Накрая Топузаков говори и за разкритията на вече бившия играч на тима Иван Чворович, вече в Ботев, че е имал конфликт с Боян Йоргачевич. "Имах личен разговор с Чворович и той беше доста разбран, разделихме се като приятели. По неговите думи колективът в Левски е бил на по-високо ниво от предишните му отбори. Това, че той е имал търкания с Йоргачевич, не се отразява на колектива".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички