"Левски" прегази Черно море, Венци Христов с хеттрик


"Левски" прегази Черно море, Венци Христов с хеттрик

926 0

"Левски" регистрира най-опустошителната си победа в "А" група до момента, след като "сините" буквално разбиха Черно море и спечелиха с 5:1 първия мач от кръга преди Великден.

Още в 8' Божидар Краев даде старт на голеадата на "Герена", но в 12' Георгиев успя да изравни резултата. Това обаче беше единственият гол за "моряците", докато "сините" определено се разиграха след 30-ата минута.

В 34' Венци Христов с поредния си гол през този сезон даде аванс на своя тим, а в 68' и 75' той оформи своя хеттрик, с което направи резултата 4:1 в полза на своя тим. Крайният резултат беше оформен от Мигел Бедоя в 86', с което 26-кратните шампиони нанесоха най-тежкото поражение на Черно море през сезона.

Венцислав Христов пък продължава да заявява категорично намерението си да остане в отбора, като вече има 7 гола в "А" група. Освен това самият нападател има намерение да остане при "сините", въпреки че трудно се осъществи контакта между отбора и играча през зимата.

"Левски" е на второ място с 50 точки, на 7 разстояние от третия Берое, само няколко кръга преди края на шампионата. Титлата за "сините" е на цели 11 точки, но със сигурност феновете поне ще са доволни, че отборът ще се завърне в европейските клубни турнири.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички