Левски предложил 50 000 евро на Крумовград за Алекс Колев, самият футболист не скри, че иска на "Герена"


Левски предложил 50 000 евро на Крумовград за Алекс Колев, самият футболист не скри, че иска на "Герена"
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

6043 0

31-годишният централен нападател на Крумовград - Алекс Колев, даде интервю пред "Gong", в което разкри любопитни подробности за интереса на Левски към него.

Както е известно, през зимния трансферен прозорец "сините" се бяха опитали да го вземат на "Герена", но до сделка между двата клуба така и не се стигна...

Крумовград отказал 50 000 евро

"Ще кажа това, което аз знам. Левски са предложили трансферна сума, с която нашето ръководство не е било съгласно. Доколкото знам трансферната сума е била 50 000 евро, но нашето ръководство отказва", обясни националът на България пред изданието, а след това допълни:

ОЩЕ: Агентът на Краев разясни: Искан ли е от руски клуб и ще отиде ли там през лятото?

"Оттам насетне не знам какво е станало, дали е имало втори или трети разговори. Бях запознат за интереса от Левски и то впоследствие. До мен не е достигало нищо конкретно. Никой не ми се е обаждал. До развитие не се е стигнало, а по какви причини не мога да кажа".

Алекс Колев

"Може да е имало втори и трети разговори, за които да не знам. Всеки си има някакви цели. За Левски може би това е бил максимумът, който в този момент са могли да дадат. От тази гледна точка не мога да коментирам. Не съм запознат със случая", каза още Колев.

ОЩЕ: Треньорът на Крумовград - Станислав Генчев, "изчетка" феновете на Левски преди мача на "Герена"

Той бе попитан и дали все още амбицията му е да завърши кариерата си на стадион "Георги Аспарухов": "Защо да я нямам? Нещата не се променят. За мен всеки един футболист би искал да играе в Левски. Аз никога не съм си крил пристрастията към Левски. Искам да играя на "Герена" не като юноша, а като футболист на първия отбор".

*По-рано днес, 8-и март, се появиха информации, че ръководството на Левски продължава да следи не само изявите на Колев, но и на друг българин от Първа лига! (последвайте синята връзка, за да научите подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички