"Левски" предложи на Бадема да е №1 по заплата на "Герена"


"Левски" предложи на Бадема да е №1 по заплата на "Герена"
Снимка: БГНЕС

2173 0

В "Левски" явно са готови на всичко, за да спасят сезона, пише "7 дни спорт". "Сините" са предложили 20 000 евро месечно на Емил Гъргоров, за да играе на "Герена", твърди изданието.

Eмил Гъргоров се завръща в ЦСКА?

От "Левски" смятат, че Бадема може да реши проблемите им, след като не успяха да намерят нужните попълнения на трансферния пазар. Затова ръководството е преценило, че си заслужава да превърне Гъргоров в най-скъпоплатения футболист на "Герена". Качествата на нисичкия техничар са добре познати на треньорския щаб на "сините", а и Бадема по-бързо би се вписал в отбора, отколкото ако продължи да се търси нов играч, който тепърва да бъде привличан. Бившият футболист на Локомотив (София), ЦСКА, Лудогорец и Локомотив (Пловдив) е свободен агент.

35-годишният Гъргоров за последно игра на "Лаута". Договорът му обаче изтече на 30 юни 2016 година. От Локомотив му предложиха да удължи контракта си, но той отказа и в момента чака предложения от чужбина.

От Левски вече са провели разговори с играча. Самият Гъргоров обаче е категоричен, че ще чака оферти от чужбина, след което ще си избере български отбор. Интерес към него не липсва.

Според запознати в момента най-високата заплата на "Герена“ получава перуанецът Хеан Деса - 18 000 евро. Срещу 12 000 на месец се разписва румънският защитник Сърджан Лукин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички