"Левски" прати национал на лечение в Италия


"Левски" прати национал на лечение в Италия
Снимка: BGNES

1023 0

Халфът на "Левски" Георги Костадинов замина за Италия. Причината е мускулната контузия, която продължава да го тормози, пише "Меридиан мач".

Националът има две разкъсвания в бедрото, които така и не отшумяха, въпреки предварително начертания план за възстановяване. „Сините" са сериозно притеснени от състоянието на Костадинов и са прекратили досегашното лечение, което е било с поставяне на инжекции в контузеното място. Вместо това, той вече е в Болоня.

Специалистите там ще прегледат футболиста и ще преценят от какво лечение се нуждае, дали има вероятност от операция или ще се заложи на консервативно такова.

От клуба разкриха, че големият проблем е в естеството на разкъсването, което не е голямо, но е доста дълбоко. Това налага и пращането в Италия, което е много вероятно да извади Костадинов до зимата.

Надеждата е, ако той не успее да играе повече до Нова година, поне да е напълно възстановен за старта на подготовката.

Припомняме, че в същата клиника в Болоня Левски прати на лечение и контузения си юноша Деян Иванов. През миналата седмица в Италия на преглед отиде и Димитър Шейтанов, заедно с кондиционния специалист Роко Перота.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички