"Левски" получи категорично "не" от най-добрия си играч


"Левски" получи категорично "не" от най-добрия си играч
Снимка: БГНЕС

1348 0

Голямата звезда на "Левски" от миналия сезон Антонио Аниете напуска клуба. Испанският нападател няма да поднови договора си със "сините" и от края на настоящия месец ще бъде свободен агент.

Новината съобщи спортният директор на финалиста за Купата на България Георги Иванов - Гонзо, тъй като самият Аниете не се появи на първата тренировка на тима.

"Аниете отказа, независимо, че направихме всичко възможно, той явно има идея да продължи кариерата си в друг клуб," заяви Иванов пред медиите.

"Всеки добър играч, който си тръгва, е загуба. Той е на 30 години, не можем да му се сърдим, че търси по-добри условия. Аниете бе единственият футболист, на когото заплатата му остана същата".

Що се отнася до другия ключов футболист, чието бъдеще е несигурно - Роман Прохазка, Гонзо не разкри подробности. Все пак словакът беше част от първата тренировка на Стойчо Стоев за новия сезон.

 "С Прохазка водим преговори. Той си дойде снощи от Словакия, водили сме разговори с мениджърите му, сега ще говорим и с него", каза Гонзо.

"Сините" почнаха подготовка с едва 13 футболисти, повечето от които юноши.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички