Левски подкрепи фондация "Ангели на пътя" и напомни: Още е пресен ужасът от трагедията след мача с Айнтрахт Франкфурт


Левски подкрепи фондация "Ангели на пътя" и напомни: Още е пресен ужасът от трагедията след мача с Айнтрахт Франкфурт
Снимка: facebook / levskiofficial

723 0

Чрез публикация в официалния сайт на отбора, ръководството на Левски заяви своята съпричастност към фондацията "Ангели на пътя", която ще бъде открита на 4-ти февруари.

"ПФК Левски никога не е бил просто футболен клуб, а нещо много повече в обществото. Като такива ние сме длъжни да застанем зад обществено значими каузи", обясняват от "Герена" и допълват, че "точно такава е войната по пътищата, която отнема животи всеки ден".

"Още е пресен ужасът..."

"Още е пресен ужасът от трагедията след мача с Айнтрахт Франкфурт, когато загубихме четирима наши братя в катастрофа", напомнят "сините" и информират, че "официалното откриване на Фондацията ще се състои на 4-ти февруари от 13:00 часа в "Гранд хотел София".

"Животът е най-голямата ценност, животът няма цвят или клубна принадлежност", пишат за финал 26-кратните шампиони на България.

Ето какво гласи и цялата публикация на Левски:

"Левскари, 

ПФК Левски никога не е бил просто футболен клуб, а нещо много повече в обществото. Като такива ние сме длъжни да застанем зад обществено значими каузи. Точно такава е войната по пътищата, която отнема животи всеки ден. Още е пресен ужасът от трагедията след мача с Айнтрахт Франкфурт, когато загубихме четирима наши братя в катастрофа.

Затова ПФК Левски заявява своята съпричастност към фондация "Ангели на пътя".

Нейна основна мисия ще бъде да се бори за законодателни промени и по-строг контрол по пътищата срещу пияни, дрогирани шофьори и прекалено високите скорости.

Официалното откриване на Фондацията ще се състои на 4-ти февруари от 13:00 часа в "Гранд хотел София". ПФК Левски застава зад каузата да се спре войната по пътищата и да се вземат максимално сериозни мерки срещу всички нарушители. Животът е най-голямата ценност, животът няма цвят или клубна принадлежност".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Заради отлични резултати за последните 2 години: Марката "Левски" вече струва 17 млн. лева

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички