Левски почна тежки преговори с Удинезе за Вутов


Левски почна тежки преговори с Удинезе за Вутов
Снимка: Официален сайт на Левски

1431 0

Ръководството на Левски е започнало преговори с италианския Удинезе за Антонио Вутов. През миналия сезон офанзивният халф игра на “Герена” като преотстъпен от тима от "Фриули". Делио Роси обаче иска да запази целия състав за новия сезон и държи 21-годишният играч да остане.

Антонио изигра общо 33 мача през кампанията във всички турнири, в които реализира 3 гола. Той бе на терена в 26 шампионатни двубоя, в които се разписа 2 пъти. Вкара веднъж в пет срещи за Купата на България, а не успя да отбележи в две от Лига Европа.

Според мениджърите на Вутов разговорите няма да бъдат леки, защото са между три страни. Ако "сините" обаче са настоятелни, то те ще приключат с успех. Удинезе завърши на 14-о място в изминалото първенство. Тимът от Серия А вече четири пъти е преотстъпвал Антонио.

Италианците закупиха младока от Левски в началото на 2014 година. След това той игра в примаверата, но така и не записа официален мач в Серия А. Вутов бе пращан последователно в Козенца, Лече и Ботев (Пловдив). През 2017-а той спечели купата с "канарчетата", преди да се завърне на “Герена”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички