"Левски" не пуска Краев да си ходи още година


"Левски" не пуска Краев да си ходи още година

957 0

"Левски" няма намерение да се разделя с Божидар Краев поне до следващото лято. Това обявиха от „Герена". 18-годишният футболист вкара двата гола за победата над Монтана (2:0), а в ложите на "Георги Аспарухов" имаше чуждестранни скаути.

„Сините“ имат запитвания за младока, но желанието им е да го задържат поне до края на първенството. Ако продължи да се развива със същите темпове, Краев може да донесе солидни приходи на клуба след година.

"Не ме интересуват запитвания за него. С Божидар говоря постоянно, смятам, че е здраво стъпил на земята и знае какво го очаква в бъдеще. Той трябва да е готов за това и да продължава по същия начин в изявите си", заяви спортният директор на "Левски" Георги Иванов.

Към Краев има интерес от няколко италиански клуба, пише "Тема Спорт".

Гонзо похвали и останалите юноши в състава: "Доволен съм от раздаването и от второто полувреме срещу Монтана, докато през първото играта беше по-монотонна. В крайна сметка сме щастливи от победата и начина, по който се развива отборът. Смятам, че през петте кръга тимът показва добро лице и израстване. Най-важното е, че момчетата искат да печелят, мотивирани са да се доказват. Само през такива мачове и тежки ситуации те могат да израстват. Видяхме хубави неща от тези млади момчета, които трябва да адмирираме и да им даваме самочувствие. Рано е да говорим за класиране. В играта има прогрес - виждам много подобрения. Левски тепърва ще показва по-добро лице."

Той отличи халфовете Георги Костадинов и Джереми де Ноойер. "Те правят разликата и показват стабилност в центъра на терена, която от доста години търсим. Смятам, че, без да изключвам другите - двамата правят доста голямо впечатление и се надявам да продължават така", завърши Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички