"Левски" не може да изгони Луис Педро заради 20 000 лв.


"Левски" не може да изгони Луис Педро заради 20 000 лв.
Снимка: Иван Йочев

1181 0

"Левски" удря на камък в първите си опити да се отърве от Луис Педро. Холандецът е първи в списъка за гонене по време на зимната пауза. но на този етап е твърдо на "Герена", според "Меридиан мач" заради дълг.

От клуба дължат пари на мениджъра му и сега той отказва всякакво съдействие. Борчът на "сините" е 20 000 лв. и датира още от лятото. Въпросната сума е комисионата на агента за привличането на холандеца на "Герена". Луис Педро дойде със свободен трансфер, а клубът плати само за него подобна сума през лятото.

"Сините" са се свързали с агента, за да кажат да търси нов отбор на холандеца. Той обаче твърдо отказал, като обявил, че няма да си мръдне пръста, докато не си получи въпросните 20 бона.

Това е много лоша новина за "Левски", защото Педро взима една от най-големите заплати на "Герена", а договорът му изтича чак през лятото на 2016 година. В същото време крилото е ненужен на новия треньор Стойчо Стоев и със сигурност няма да играе повече със синята фланелка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички