Левски не е играл без Йоргачевич почти 2 години!


Левски не е играл без Йоргачевич почти 2 години!
Снимка: БГНЕС

1325 0

Левски не е започвал шампионатен мач без Боян Иоргачевич на вратата от 26 май 2015 година, пише "Тема Спорт". Тогава в последен двубой от сезон 2014/15 "сините" приеха на „Герена" Марек и спечелиха с 6:0. На вратата им бе Пламен Илиев, а сърбинът бе на пейката.

След това обаче Йоргачевич спечели доверието на треньорите и записа серия от 56 поредни шампионатни срещи, в които не пропусна и една минута. През настоящата кампания той не пази единствено срещу втородивизионния Царско село за купата. А през миналата игра във всички срещи. Днес обаче е контузен и няма да играе срещу Дунав.

Общо за Левски 35-годишният страж има 71 двубоя във всички турнири. Той е и чуждестранният вратар с най-много мачове за "сините”.

Капитанът на Левски Веселин Минев и взетият от Дунав през зимата Антон Огнянов ще трябва да внимават много в днешния мач. Причината е, че до момента двамата имат по 4 жълти картона през кампанията. И ако получат официални предупреждения днес, ще пропуснат сблъсъка с ЦСКА. Мачът е в събота, 4 март, от 14:30 часа на "Васил Левски".

Вчера играчите на Левски летяха със самолет за Варна, а след това се отправиха към Разград. Веднага след мача тимът се прибира в София. Целта на този ход е "сините" да имат повече време за възстановяване до дербито. Днес "червените” са домакини на Ботев (Пловдив) и не им се налага да пътуват.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички