"Левски" набеляза вратар със 7 "сухи мрежи" в 11 мача


"Левски" набеляза вратар със 7 "сухи мрежи" в 11 мача

2889 0

Вратарят на Дунав Мартин Луков е влязъл в полезрението на Левски, твърди "Тема Спорт".

23-годишният страж прави много силен сезон и е в основата на доброто представяне на "драконите. Русенци дълго бреме бяха лидери в класирането, а в момента заемат пето място. В първите седем кръга той успя да запази шест пъти вратата си без гол, а в тях тимът му достигна до 5 победи и две равенства. До момента Луков има седем "сухи мрежи" в 11 двубоя.

Йоргачевич: Болката е голяма, всички сме виновни

В следващите срещи от "Герена" ще продължат да следят представянето на Луков. Още повече, че като юноша той е преминал и през школата на „Герена". Преди това е бил и в Славия, а след това пази последователно за Сливнишки герой Сливница, Витоша Бистрица, Оборище Панагюрище. В Дунав е от сезон 2015/16 и помогна на отбора да спечели промоция за елита.

След победата над Септември София с 2:0 за купата онзи ден, Луков заяви, че се надява да е хванал окото и на големите отбори.

В момента Левски разчита на двама чуждестранни вратари - Боян Йоргачевич и Иван Чворович. Първият е със статут на несменяем титуляр. През миналата кампания дори не пропусна нито една минута.

Чворович бе взет през лятото за негов дубльор. Боян има контракт със "сините" за още една година - до 31 декември 2017 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички