Левски набеляза двама от Локомотив (ГО)


Левски набеляза двама от Локомотив (ГО)
Снимка: БГНЕС

1639 0

След като стана ясно, че акцентът в лятната селекция на Левски ще падне върху футболисти от Първа лига, вече се разкриват и имената на някои от набелязаните. Според "Меридиан мач" "сините“ са си харесали двама от Локо (ГО) и в мачовете до края на сезона ще трябва да вземат окончателно решение дали да стартират преговори с ръководството на "железничарите“.

Става въпрос за десния бек Милен Желев, който бе спряган за "Герена“ още през зимата, и за разиграващия халф Юлис Ндонг.

Желев попадаше в плановете и на селекционера на България Петър Хубчев, който изгледа няколко мача на Локо заради него и дори му прати повиквателна. Напоследък той обаче показва колебания във формата си и едва ли ще попадне в състава за предстоящото гостуване на Беларус.

Все пак защитникът има още няколко мача, в които да убеди "сините“, че може да им е полезен.

Левски се нуждае от крайни защитници, а на десния фланг в момента разполага само с Александър Ем. Александров, който като цяло още преди две години и половина бе привлечен от Черно море с идеята, че ще е резерва и ще влиза само в краен случай. На неговата позиция често е преквалифициран и Роман Прохазка, но словакът винаги е бил по-полезен в халфовата линия.

Ндонг, който е габонски национал, но има и френски паспорт, е сред вариантите за засилване на конкуренцията в средата на терена след очакваното напускане на Георги Костадинов и Джереми Де Ноойер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички