"Левски може да си върне голмайстор в Европа


"Левски може да си върне голмайстор в Европа

1585 0

Един от голмайсторите на "Левски" в Европа и актуален помощник-треньор в Хасково Емил Ангелов може да се завърне на "Герена" през лятото. Това ще стане, след като се изясни съдбата на сигурния участник в "Б" група за новото първенство, пише "Меридиан мач".

"Разбира се, че бих се върнал в "Левски". Приятел съм с Даниел Боримиров и Георги Иванов, много ги уважавам, левскар съм, така че защо не. Кога ще стане и дали - не знам, но е възможно. Още повече, че нямам нищо против да се занимавам с детско-юношески футбол. И сега го правя в Хасково", обяви Бабангида.

Ако той наистина се завърне, ще поеме по пътя на други участници от отбора, представил за пръв път България в групите на Шампионска лига. Освен Гонзо и шефа на ДЮШ Боримиров, в клуба под една или друга форма работят Станислав Ангелов, Елин Топузаков и Димитър Телкийски, а Валери Домовчийски и в момента води атаката на тима.

"Първо обаче трябва да стане ясна съдбата на Хасково. Силно се надявам да продължи да има футбол в града. В момента нашите шефове правят всичко възможно. Аз лично трябва да завърша и курса за лиценз А, който ще получа декември", коментира Ангелов.

Днес обаче Бабангида очаква неговият тим да изнесе силен мач срещу "Левски".

"Дано се представим на ниво, макар че няма да бъде никак леко. Очаквам да се справим добре, но "Левски" е много силен отбор. В сравнение с първия мач, който играхме с тях, сега са много по-силни. Вече са добър колектив и солидни като тим. Заслужено победиха Лудогорец. Силно се надявам да спечелят и финала срещу Черно море. Нека знаят, че Черно море са много силен отбор и да няма подценяване", каза още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички