Левски може да привлече още един исландец през януари

Левски следи исландски халф и е все по-близо до него, твърди "Тема спорт". Става дума за Гудмундур Тораринсон от Норкьопинг, който се смята за една от основните трансферни цели на тима, според изданието.

Исландецът е решил да се изтъргува като свободен агент. Сънародникът на Холмар Ейолфсон е отхвърлил офертата на Норкьопинг, където се подвизаваше от 2017 години насам. Шведите са категорични, че той не попада в сметките им за следващото първенство и ще трябва да му търсят заместник.

Араби проявяват интерес към Паулиньо?

Арабски клубове проявяват интерес към крилото на Левски Паулиньо, твърди "Тема Спорт". Причината за това са както добрите изяви на Паулиньо в пос...

Тораринсон има две възможности - в Левски или в Холандия. Там е желан от Хееренвеен. Медиите в Швеция и Исландия пишат, че първата опция го е впечатлила повече, защото Левски е на трето място в класирането и все още е в борбата за титлата. Същото обаче трудно може да се каже за холандците, които са осми.

Очаква се сериозна роля при привличането му да изиграе и Холмар Ейолфсон. А за кой играч от родното първенство "сините" ще спорят с Лудогорец и ЦСКА вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!