Левски кани Хубчев, герой от САЩ'94 го сменя в националния?


Левски кани Хубчев, герой от САЩ'94 го сменя в националния?
Снимка: Официален сайт на Левски

2192 0

Шокиращи треньорски промени се готвят в националния отбор на България и в Левски, пише "24 часа", позовавайки се на слухове. Те гласят, че сегашният селекционер Петър Хубчев ще се раздели с тима още във вторник след евроквалификацията срещу Косово. Това щяло да стане факт, независимо от крайния изход на мача - победа, равен или загуба за "лъвовете".

Роденият в Гложене специалист е получил предложение да поеме Левски още за предстоящите финални плейофи на Първа лига. Хубчев се понравил на новите собственици със смелостта си да налага млади футболисти в националния ни отбор. На сегашния треньор на "сините" Георги Дерменджиев ще му бъде предложено да остане в клуба, но с друг пост.

На мястото на Хубчев е гласен Красимир Балъков. На 52-годишния наставник ще му бъде позволено да остане треньор на тима от Велико Търново до края на първенството. Следващите квалификации на "лъвовете" са след края на шампионата, така че няма да има проблем Балъков да заема и двете длъжности.

На 7 юни националите ни гостуват на Чехия, а на 10 юни са домакини на Косово. Гостуването на Англия на "Уембли" е насрочено за 7 септември, а англичаните ще върнат визитата на 14 октомври. Три дни по-рано националите ни ще гостуват на Черна гора. Ето какви бонуси се предвиждат за "лъвовете" при класиране на Евро 2020. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички