"Левски" и ЦСКА с по-тънки дежурни глоби


"Левски" и ЦСКА с по-тънки дежурни глоби
Снимка: Иван Йочев

1217 0

ДК към БФС глоби двата столични гранда ЦСКА и "Левски" с по 1000 лева. Същата глоба отнесе и Локомотив (София) Провинението на столичани е дежурното - нерегламентирана употреба на пиротехнически изделия. Интересното е обаче, че по принцип за това наказанията обикновено са по 2000 лв.

Ето всички наказания:

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва ПФК ЦСКА гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За хвърлени предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А–предложение 1 от ДП - ДК наказва ПФК Ботев Пловдив с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва ПФК Локомотив гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 – ДК наказва ПФК Левски гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

Наказания за по един мач отнесоха Салим Керкар от Берое и Александър Манолов от Марек, които ще трябва да платят и по 250 лева.

Владимир Гаджев от Левски и Димитър Андонов от Хасково ще пропуснат следващите два мача и ще платят глоба от по 200 лева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички