Левски - Етър по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от родната Първа лига?


Левски - Етър по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка от родната Първа лига?
Снимка: Levski.bg

2077 0

Левски ще приеме отбора на Етър днес (23 септември) в мач от десетия кръг на родната Първа лига на стадион "Георги Аспарухов". Очакванията са за интересен сблъсък, тъй като и двата тима ще искат да се върнат на победния път.

През изминалия кръг "сините" не успяха да вземат трите точки в гостуването си на Крумовград и се задоволиха само с една, след като направиха 2:2 в Коматево. Етър пък бе победен с минималното 0:1 у дома от лидера в таблицата Локомотив Пловдив.

Левски се намира на четвъртата позиция във временното класиране с актив от 16 точки, 5 победи, 1 равенство и 2 поражения а Етър е на дъното само с 4 пункта, 1 успех, 1 реми и цели 6 загуби.

Последният мач между двата тима в българския елит бе през 2021 година, когато те направиха 0:0 във Велико Търново. След това имат изиграни 3 приятелски срещи, в които Левски е безапелационен и постига победи с 2:0, 5:0 и 2:1.

Къде да гледаме Левски - Етър по ТВ?

Първият съдийски сигнал на Иво Андреев на "Герена" ще прозвучи в 20:00 часа. Срещата ще бъде предавана пряко в ефира на Diema Sport, а Вие ще може да следите Левски - Етър НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички