Левски е заплашен от лишаване от публика заради бомбичката, ранила служител на ЦСКА


Левски е заплашен от лишаване от публика заради бомбичката, ранила служител на ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1860 0

Левски е заплашен от сериозно наказание след мача с ЦСКА (2:0). Клубът може да бъде лишен от публика за двубоя с Ботев (Пд) през октомври заради хвърлената болбичка откъм Сектор "А", пише "Труд".

Както е известно, бомбичката рани физиотерапевта на "червените" Иван Христов. Служителят на гостуващия тим бе откаран с линейка в болница, за да бъде прегледан след инцидента.

Още една неприятност беляза столичното дерби на "Васил Левски" вчера - хвърлен предмет от същата трибуна, където бяха фенове на "сините", удари в главата халфа на ЦСКА Джонатан Линдсет. Това се случи при отменения гол на "червените".

И двете провинения ще бъдат разгледани от Дисциплинарната комисия към БФС на следващото ѝ заседание, ако, разбира се, са били описани от делегата на мача.

Защитникът на гостите Иван Турицов пък по всяка вероятност ще пропусне гостуването на Лудогорец в 13-ия кръг на Първа лига. По време на мача с Левски той бе изгонен заради удар без топка в лицето на Уелтън. Правилникът предвижда до 3 мача наказание. Ето какво сподели физиотерапевтът на ЦСКА след инцидента. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички