Левски е по-жив от всякога, категоричен е Делио Роси


Левски е по-жив от всякога, категоричен е Делио Роси
Снимка: Оф. сайт на Левски

2925 0

Делио Роси не е съгласен, че Левски играе слабо. Според италианския специалист, "сините" са по-живи от всякога, а играта на тима се подобрява, независимо от слабите резултати, които отборът записа напоследък.

26-кратните шампиони успяха да стигнат до победата в мача за Купата срещу ЦСКА с 2:0, но в първенството се представят посредствено. В сряда те гостуват именно на "червените" в мач от Първа лига.

"При всички положения, ние искаме да играем добре и да победим. Но какво точно ще се случи, ще видим. Но аз в момента разполагам с един отбор, който е жив и въпреки негативните резултати е жив и има възможност да играе добре", сподели Роси пред "Нова телевизия".

Според него, статистиката до момента не показва реалното представяне на тима му и той иска да види солидна игра от момчетата си в предстоящата битка.

"Ако гледаме цифрите, нашето представяне не е добро. Но като отбор стоим добре и това си пролича в първия полуфинал за Купата, както и в мача с Лудогорец. Но в този мач трябва да сме един Левски, който играе солидно", завърши Роси.

В сряда можете да следите дербито ЦСКА - Левски НА ЖИВО в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички