Левски е на крачка от още два трансферни удара


Левски е на крачка от още два трансферни удара
Снимка: Официален сайт на Левски

1537 0

Левски е на крачка от два нови трансфера. Тази вечер се очаква един след друг през час на летище София да кацнат исландецът Холмар Ейолфсон и французинът Антони Белмонт.

И двамата се броят за сигурни нови попълнения, след като вече са договорили своите условия с ръководството на Левски. Още утре те ще преминат медицински прегледи и ако всичко е наред, ще подпишат договори, информира Дарик радио.

Собственикът Спас Русев и изпълнителният директор Красимир Иванов лично водят всички преговори около осъществяването на трансферите при "сините". Имено те отрекоха тиражираната тези дни информация, че ще вземат и сърбина Труич.

27-годишният исландец Ейолофсон е собственост на Макаби Хайфа, но не бе картотекиран за този сезон и тренираше с дубъла на израелците. Той отхвърли първата оферта на Левски, очевидно сега Спас Русев е успял да завърши успешно преговорите. Ейолофсон е централен защитник, това е една от позициите, на които треньорът Делио Роси търси попълнение.

Антони Белмонт е френски халф с по-дефанзивни функции. Едва на 21 години е и идва от Дижон. Има 8 мача във френската Лига 1 и 17 във Втора дивизия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички