Левски дължи 100 000 лв на феновете


Левски дължи 100 000 лв на феновете

2508 0

Финансовата криза в Левски достига нови неподозирани измерения. Поредният дълг, в който клубът изпадна, е към "сините" фенове, пише "Меридиан мач". Става въпрос за парите за охрана, които по договор Тодор Батков дължи ежемесечно на стюардите.

От касата на клуба излизат по около 15 000 лева на месец, с които се обезпечава охраната на двубои от стюарди. Тази сума обаче не е плащана вече повече от 6-7 месеца и поради тази причина феновете вече не могат да осигуряват собствена охрана на двубоите. Това важи най-вече за гостуванията. Припомняме, че именно на последната визита на Левски, която бе в Ловеч, се случиха сблъсъци с полицията в сектора за гости, при които имаше и пострадали.

"Вярно е, че не сме получавали парите за охрана на мачовете от доста месеци," призна шефът на НКП Владимир Владимиров.

"Категорично обаче искам да заявя, че няма конфликт с клуба. Осъзнаваме, че ситуацията е тежка. Просто и ние вече нямаме средства да охраняваме двубоите. Не липсата на стюарди обаче предизвика напрежението в Ловеч. Тогава имаше полицаи в сектора, чието място не е там," разясни още Гугутката. Така на този етап не е ясно кога в сектор "Б" ще има отново стюарди. Следващото гостуване на тима е в Хасково след малко повече от седмица, а дотогава проблемът едва ли ще бъде изчистен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички