"Левски" души около национал на Лудогорец


"Левски" души около национал на Лудогорец
Снимка: БГНЕС

1309 0

Ръководството на "Левски" следи с нескрит интерес ситуацията около Михаил Александров. Националът изпадна в немилост в Лудогорец.

Крилото не попада в сметките на новия треньор Бруно Рибейро и дори бе пратен в дублиращия тим. Юношата на ЦСКА игра като титуляр при загубата с 2:3 от Дунав (Русе) на старта в "Б" група. И по всичко личи, че дните му в Разград са преброени, пише "Тема Спорт".

На "Герена" пък се нуждаят от две крила. А опитите на "сините" шефове да доведат чужденци на този пост засега удрят на камък. Дори Либан Абди, който игра през пролетта игра за "сините" като преотстъпен от елитния турски Ризеспор, все още не може да разтрогне договора си с клуба от южната ни съседка. "Левски" го иска само като свободен агент, защото не може да си позволи да плаща трансферна сума.

Ако скъса с разградчани, то "Левски" несъмнено ще направи опит да си осигури услугите на Александров. Треньорът Стойчо Стоев познава отлично качествата на миналия през Борусия (Дортмунд) футболист, след като през сезон 2013/2014 му бе наставник на "Лудогорец Арена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички