"Левски" чака още две нови попълнения - вижте позициите им


"Левски" чака още две нови попълнения - вижте позициите им

1804 0

Селекцията на "Левски" не е приключила с петимата играчи, които отборът привлече през лятото. Това твърди вестник "Тема Спорт".

През лятото "Левски" успя да привлече петима нови играчи - вратарят Иван Чворович, централните защитници Димитър Пиргов и Симон Сандберг, крилото Хеан Деса и нападателят Антонио Аниете. Очаква се обаче до края на август на стадион "Георги Аспарухов" да акостират още футболисти. Желанието на треньора Люпко Петрович е да бъдат взети и един нападател и халф.

"Левски" си тръгна с реми от Марибор, всичко ще се решава на "Герена"

На "Герена" вече увеличиха бюджета за заплати. Възможно е да бъдат отпуснати и още средства за трансфери с оглед на задаващата се смяна на собствеността на клуба.

Според изданието, роденият в Габрово бизнесмен Михаил Михайлов ще се сдобие с голям пакет акции на Левски. Предстоят рокади и в ръководството - твърди се, че легендата Наско Сираков ще бъде обявен за президент на "сините". Очаква се това да се случи на Общото събрание на акционерите В края на месец август.

В момента на "Георги Аспарухов" водят преговори с камерунеца Джъстин Менголо за разтрогване на договора. Той се оказа ненужен на Люпко Петрович и тренира отделно от първия отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички