Левски чака холандско попълнение


Левски чака холандско попълнение
Снимка: Guliver/GettyImages

1278 0

В Левски очакват да привлекат още един футболист. Става въпрос за холандец, чиято игрова позиция не се обявява. Възможно е да е крило. Според "Тема Спорт" трансферът е договорен и играчът всеки момент трябва да подпише договор.

В последната седмица две потенциални попълнения на "Герена" отпаднаха, заради здравословни проблеми. Холандецът обаче бил напълно здрав.

Изданието пише още, че поне един от последните двама нови футболисти ще направи дебют за Левски срещу Септември. Мачът е в петък от 20:00 часа на "Георги Аспарухов" и ще бъде предаван пряко по Диема спорт.

Досега от лятната селекция официален дебют не са направили Холмар Ейолфсон и Антони Белмонт. Исландският централен защитник е с по-големи шансове да се появи в стартовия състав срещу новака в Първа лига, въпреки че не е на топкондиционно ниво. Вероятно той ще стартира в тандем с Димитър Пиргов, който не бе убедителен в началото на сезона, но в последните двайсетина дни е подобрил представянето си под ръководството на Делио Роси.

А френският полузащитник е предвиден за титуляр на мястото на Васил Панайотов, но не е ясно кога точно ще стане това.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички