"Левски" брои 200 000 лева за "моряк"


"Левски" брои 200 000 лева за "моряк"

772 0

"Левски" ще брои около 200 хиляди лева на Черно море за услугите на офанзивния халф Мехди Бурабия, съобщава "Тема Спорт".

Трансферът на французина с марокански корени е почти договорен между ръководствата на двата клуба. Така утре вместо да се появи на "Тича", той ще пристигне в София, за да мине медицински прегледи и да подпише договор със "сините".

В момента Бурабия е във Франция, тъй като бе получил по-дълга почивка от варненци. След като е разбрал за интереса на "Левски" към него, той е помолил шефовете си да приемат офертата.

Бурабия е роден на 7 август 1991 година, висок е 183 сантиметра. Започва да тренира футбол в Дижон, след което преминава в Гренобъл. С този тим дебютира на 18 години в Лига 1. Получава обаче тежка контузия и близо 1,5 години не играе футбол.

След това подновява кариерата си в Лил, но пак получава травма. В началото на 2015 година ръка му подава Локо Пд. За черно-белите от "Лаута" той изиграва 11 мача в А група, в които се разписва веднъж.

През лятото напуска и преминава в Черно море като свободен агент. През есента записа 18 шампионатни двубоя за варненци, в които бе точен три пъти. Феновете на тима пък ще го запомнят най-вече с красивия гол срещу Лудогорец на финала за Суперкупата, с който бе спечелен трофеят.

Точно преди година "Левски" си осигури услугите на друг футболист, който за последно бе играл в Черно море - Александър Александров. Десният бек обаче бе с изтекъл договор. За последно "сините" платиха за привличането на играч от "Тича" в началото на 2010 година. Тогава те взеха дефанзивния халф Даниел Димов за 120 000 евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички