Левски - Ботев Пловдив по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?


Левски - Ботев Пловдив по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Първа лига?
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1823 0

Левски се намира в трудна ситуация, от която ще опита да излезе днес при домакинството си на Ботев Пловдив. "Сините" приемат "канарчетата" в двубой от 17-ия кръг на Първа лига. Срещата е от 15:30 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Отборът на Николай Костов няма победа от 3 мача насам, като записа две загуби - от Берое и ЦСКА 1948, и едно равенство срещу Арда. Във временното класиране тимът е с 27 точки и вече сериозно изостава от върха.

Големият проблем пред "сините" е завършването на атаката и последният удар преди гола. Именно това им костваше победата в голяма част от двубоите. Още по-тежко за състава е със отсъствието на Уелтън, който се контузи. Без него идеите в предни позиции съвсем намаляха, като липсва и типичен голмайстор.

Ботев Пловдив пък започна да се съвзема от трудния си старт. В шампионата в последните си 5 мача имат 3 победи, 1 загуба и 1 равенство. Като "жълто-черните" показаха, че могат да бележат голове. На Локомотив София вкараха 5, а на Ботев Враца - 5. В първия мач от сезона Левски победи Ботев Пд с 1:3 на "Колежа".

ТВ излъчване

Срещата е от 15:30 часа на "Герена", като ще бъде предавана пряко по Диема Спорт. Също така ще може да я следите и на ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички