Левскарите се скриха зад Елин Топузаков, Гонзо сърдит


Левскарите се скриха зад Елин Топузаков, Гонзо сърдит

9308 0

Емил Топузаков го отнесе вместо играчите на Левски за шестата поредна загуба от ЦСКА в първенството - 0:3 в събота. Помощникът прие върху себе си гнева на феновете. Петима души се изсипаха в неделя сутринта на "Герена", за да търсят сметка на играчите за издънката срещу "армейците", пише "Стандарт". "Кажи, ще бием ли някога ЦСКА?", "Докога ще ни мъчите", нареждаха запалянковците, а Топузаков се чудеше как да ги успокои. Като цяло на "Герена" минаха тънко, след като предварително очакваха доста по-бурна сутрин. Особено след като част от агитката пробва да нахлуе в последните минути на терена в края на дербито. След това пък "сините" бяха целени със снежни топки от запалянковците, докато се прибираха в съблекалнята с наведени глави.

Играчите успяха да избегнат обясненията с феновете, но не и гнева на Георги Иванов. Той кастри футболистите в продължение на 15 минути. Заради конското заниманието закъсня с половин час. Гонзо обърна гръб на грешниците след речта си и остана в съблекалнята. Така тренировката бе водена от Елин Топузаков.

В неделя пък стана ясно, че Левски ще трябва да търси друг съперник за 15 ноември. Цървена звезда отряза предложението за мач на "Герена" и предпочете да рита с Удинезе в Белград.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички