Левскари, по-лесно е във Фейсбук, отколкото на стадиона!


Левскари, по-лесно е във Фейсбук, отколкото на стадиона!
Снимка: БГНЕС

753 0

Няма да е никак лоша тази среща между фракциите. Ще дойдат хора от цяла България и ще се дискутират проблемите на трибуните и липсата на публика. Нека да се разбере, че нещата в агитките са малко по-различни от нормалния живот. Там се играе по правилата на улицата. Както се казва: ако не искаш големите да ти взимат парите в училище, трябва да се престрашиш и да удариш шамар на някой от тях. Така е по агитките, не само в тази на Левски. Убеден съм, че всичко в сектора ще се оправи.

Много ме заболя, като видях колко хора имаше на последния мач на Левски. Срам! Всички сега се чудят как да се оправдаят защо не ходят на стадиона. Това, което зависи от футболният клуб, е изпълнено. Играта не върви? Та Левски е на първо място и все още няма загуба. Реално момчетата имат шанс да се борят за титлата. Другото оправдание е кавгата между две фракции в "Сектор Б". Извинявайте много, но аз ако искам да отида на мач на Левски, ще го направя, без да ме интересува кой с кой се кара. Стана много по-лесно да стоиш във Фейсбук пред компютъра и да коментираш, отколкото да отидеш на стадиона и да си кажеш това, което не ти харесва. Едно време казваха "няма да ходим в "Сектор Б", защото всички са наркомани". Аз в сектора от 1000 човека знам двама такива. Само че сега говорят, че там са само наркоманите.

Нека един път завинаги да се разбере, че Левски е над всички. Няма какво да си мерим трето-пето и десето. Всички сме за Левски и няма друг път. Който постави над Левски личния си интерес, е приключен. Самата конюнктура ще го изхвърли. Винаги съм казвал едно и също нещо, но много не искат да чуят. Нашата задача е да си пълним сектора и да пеем песните. Наша е и вината, че няма хора на Герена. Сигурен съм обаче, че скоро на "Георги Аспарухов" отново ще видим много публика.

Димитър Байлов, бивш говорител на НКП, за вестник "7 дни спорт".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички