Легендата Кирил Ивков: Напускам "Левски" огорчен!


Легендата Кирил Ивков: Напускам "Левски" огорчен!

1596 0

Легендата на "Левски" Кирил Ивков напуска клуба. Дългогодишният футболист и капитан на отбора, а след това и треньор и шеф на ДЮШ, си тръгва огорчен от "Герена". Той не е съгласен с методите на работа на ръководството и преструктурирането, което в момента върви в клуба. То засяга и школата, бюджетът за която бе отрязан.

"Ще бъда кратък и ще кажа нещата с две думи: Аз не съм сред уволнените. Напускам, не ме уволняват, просто защото не съм съгласен с някои неща, които се случват в клуба. Ще си изкарам отпуската, след което се връщам и си подавам документите за напускане и се разделяме. Всичко си има начало и край, но сега не е времето да говорим по тази тема. Нека мине малко време", заяви Ивков пред "Тема Спорт".

Легендата бе заместник-директор на "синята" академия. Футболист номер едно на България за 1974 г. и 1975 г. пристига в "Левски" през 1967 г. и оттогава досега с малки прекъсвания животът му преминава на "Герена".

Заплатите на треньорите в школата бяха редуцирани с по 200 лв, а бе и решено те да не получават бонуси за изграждането на талант, който подпише договор с първия тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички