Легенда на Левски коментира трите поредни загуби в Първа лига и темата "Пламен Андреев - Иван Андонов"


Легенда на Левски коментира трите поредни загуби в Първа лига и темата "Пламен Андреев - Иван Андонов"
Снимка: Vasilen Dragomanski / LAP.bg

3140 0

Бившият футболист на Левски Емил Спасов даде интервю пред "Тема Спорт", в което коментира трите поредни "сини" загуби в Първа лига. Той бе запитан на какво според него се дължат пораженията от Лудогорец, ЦСКА и Черно море:

"Не толкова на слаба игра, а на липса на основни футболисти. Виждате какво се случва. В последния мач срещу Черно море от отбора, освен тези, които лекуват контузии, отпаднаха и двамата основни централни защитници Хосе Кордоба и Келиан ван дер Каап заради вирус. С това много се разстрои играта в отбрана и за мен това е основният фактор за загубата".

ОЩЕ: Николай Костов е получил ултиматум от ръководството на Левски?

"Черно море е един от най-добрите отбори в момента и на "Тича" винаги Левски играе трудно. Въпреки всичко, до втория гол за "моряците", който стана след груба грешка на централния защитник (б.р. - Хоакин Фернандес), когото не го познавах досега, отборът стоя добре. Явно е, че той не е от такъв ранг, за да може да играе в Левски. До този момент мачът беше равностоен", обясни Спасов.

Емил Спасов

"На скамейката повечето от футболистите бяха голобради юноши и беше страшно. Няма кой да влезе в най-важните двубои на отбора срещу най-силните съперници - Лудогорец, ЦСКА и Черно море. Когато погледнем трезво на ситуацията - това се очакваше в последния мач".

Относно темата "Пламен Андреев - Иван Андонов" легендата на "сините" заяви:

Иван Андонов - Пламен Андреев

"Иван Андонов специално за мача с Черно море не смятам, че има някаква вина за попаденията на домакините. Трябва да отбележим, че той и Пламен са още много млади. Иван има своите качества, познавам го от години и е много талантлив. Мисля, че можеше да получи шанс в първия отбор доста преди този мач с ЦСКА, за да добие опит, самочувствие и да се успокои. В момента играе под напрежение и неминуемо един вратар прави грешки. Но не мисля, че срещу Черно море е сгрешил и за мен се представи добре".

ОЩЕ: Левски прави нов опит да вземе вратар във форма от Първа лига

"Очаквам Левски да прекъсне негативната серия и отново да се върне към победния път. Берое е различен тим от есента и виждаме, че в последните двубои показва израстване. "Сините" не ги чака лек мач, но се надявам и съм оптимист, че ще стигнат до успеха", каза за финал Емо Спасов във връзка с двубоя от 30-ия кръг на Първа лига (20-и април, 20:15 часа).

*В друга част от своето интервю Спасов разкри, че "доколкото разбрах, вече има подписан предварителен договор с централен нападател".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕИзненада очаква всички "сини" фенове, които ще гледат на живо мача Левски - Берое

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички