Лафчис: По-важно е, че „Левски“ има спонсори, а не как са привлечени


Лафчис: По-важно е, че „Левски“ има спонсори, а не как са привлечени

1571 0

Бившият президент на „Левски“ Томас Лафчис коментира темата с новите спонсори на „Герена‘. Той смята, че е по-важно не как те са привлечени, а фактът, че са готови да помагат на „сините“.

„Много фирми преди отказаха на "Левски", същото се случи и на ЦСКА. Поради каква причина сега са привлечени... За мен е по-важно, че са готови да го правят.“, сподели Лафчис пред Diema Sport.

„Ако кажа, че съм абсолютно спокоен за "Левски", няма да е вярно, но има надежда. Смяната по категоричен начин ще доведе до промяна на финансовото състояние. Чудно е защо се закъсня с намирането на спонсори. Направи се селекция в движениe, изразходваха се немалко средства. Не смятам, че точно това искаха тези, които управляват спортно Левски. Сега трябва да се фокусират и да направят нужните трансфери“, добави Лафчис.

„Левски е иначе отдавна затворена страница. Говоря като привърженик на „сините“. Мен ме вълнува кой стои зад този клуб. Може всички да са подставени лица, може никой да не е такъв. Повечето от привържениците ни пишат във форумите това не ги интересува, а е важно да имат финансовите възможности, за да може Левски да заеме мястото си като клуб“, сподели още Лафчис.

Той коментира и действията на Лудогорец в дербито със „сините“, когато разградският тим смени младокът Венцислав Керчев само няколко минути, след като той се появи в игра. „Абсолютно всичко е сбъркано в българския футбол. Не това е начинът да стимулираш и да налагаш млади футболисти, с това правило за футболист до 21 г. Не по този начин. Хората трябва да искат да го направят“, заяви Лафчис.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички