Къде да гледаме двубоя Левски - Черно море в Първа лига?


Къде да гледаме двубоя Левски - Черно море в Първа лига?
Снимка: Официален сайт на Левски

2243 0

Левски излиза от 20:15 часа срещу Черно море в двубой от 10-ия кръг на Първа лига. "Сините" нямат победа в последните си три мача, а след сблъсъка с "моряците" ги чакат срещи с Лудогорец, Локомотив (Пловдив), ЦСКА и Берое.

Трудната програма, в съчетание с неубедителните резултати до момента, крие опасност отборът на Георги Тодоров да се смъкне доста ниско в класирането. На този етап Левски е 9-и с 11 точки, колкото имат още Черно море и Монтана.

Наставникът на 26-кратните шампиони Георги Тодоров ще направи доста промени в състава си, след като даде шанс на резервите в двубоя за Купата на България срещу Партизан (Червен бряг).

Треньорът на Черно Море Илиан Илиев вече е побеждавал "сините" като гост, но с Локомотив (Пловдив) и Берое. Той няма да може да разчита на национала Георги Георгиев и защитника Стефан Станчев. Двамата са сред многото футболисти на "моряците", които са минали през "Герена". Такива са още Даниел Димов, Васил Панайотов, Стефан Велев и Исмаил Иса. Матиас Курьор е в убийствена форма и ще е основна заплаха за вратата на Николай Михайлов. Срещата Левски - Черно море ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по Diema Sport.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички