Куп проблеми за "Левски" преди старта на първенството


Куп проблеми за "Левски" преди старта на първенството

1037 0

Непосредствено преди началото на сезона, пред наставника на "Левски" Стойчо Стоев има куп проблеми за разрешаване.

Най-напред треньорът на "сините" не е изцяло готов със селекцията. Основен проблем пред Стоев също е, че новите играчи на "Герена" не са напълно готови да изиграят цял мач. Друг голям проблем в лагера на "Левски" е, че доста от опитните футбилисти със сигурност ще проспуснат двубоя в събота срещу "Ботев", а някои са под въпрос, пише "7 дни спорт".

Дългият списък с футболистите, които няма да са на разположение на Стойчо Стоев започва с капитана Веселин Минев. Той е наказан заради червения си картон, получен във финала за Суперкупата на България. Атаката на "Левски" има най-сериозни проблеми - единственият типичен нападател в отбора е под въпрос. Атанас Курдов има проблеми с жълтата карта и не е ясно дали ще я получи навреме, за да може да играе срещу "Ботев". Очаква се на "Герена" в близките дни да пристигне нападател, но все още ръководството не е постигнало официално споразумение с никой от набелязаните трима тарани.

Проблемите за Стойчо Стоев не свършват дотук. Мигел Бедоя най-вероятно ще може да помага на тима си едва в четвъртия кръг на първенството, тъй като има сериозни здравословни проблеми. Аймен Белаид пък поднови тренировки преди няколко дни, след като проспусна цялата предсезонна подготовка. Денис Махмудов е друг играч на "сините", който не е в оптимална физическа кондиция, тъй като почти два месеца не бе тренирал.

За да бъде ситуацията в "Левски" още по-тежка, на последната тренировка на "сините" контузия е получил Георги Костадинов. Той също остава под въпрос за съботния двубой срещу "Ботев" в "Коматево".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички