Красимир Иванов: Моя е вината, промени са задължителни


Красимир Иванов: Моя е вината, промени са задължителни
Снимка: Официален сайт на Левски

1863 0

"Материализира се най-лошия ни кошмар. Kаквото и да кажа от тук нататък, думите са излишни. Аз като изпълнителен директор няма зад кой да се крия и отговорността очевидно остава при мен“. Това сподели спортният директор на Левски Красимир Иванов след загубата от Славия на финала за Купата на България.

"Сините“ се провалиха в мача за титлата, след като не успяха да отбележат гол и бяха победени след изпълнение на дузпи.

“Въпреки че сезонът за нас беше добър, изиграхме някои много добри мачове, очевидно на финалната права не успяхме да доставим на нашите привърженици това, което те очакваха. Тепърва предстои със собственика да говорим за резултата и това, което следва нататък. Няма да крия, че днешният мач за нас е едно много голямо разочарование и ние много добре ще трябва да премислим какво и защо да правим“, коментира Иванов след двубоя.

Той призна, че не знае дали наставникът на Левски Делио Роси ще води тима и през следващия сезон.

"Не мога да ви кажа, на нас ще ни трябва малко време да се посъвземем, защото водени от емоциите се вземат грешни решения. След като успяваме да стигнем до финала и не успяваме да вземем Купата, въпреки че сме далеч по-класният отбор, очевидно има нещо, което ние не можем да направим, така че промените са задължителни. Днешният мач ни поставя в още по-голямо напрежение, всичко работиха много усърдно, но явно прокобата над Левски все още тегне“, каза Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички