Костадинов сменя Гаджев и в националния отбор


Костадинов сменя Гаджев и в националния отбор

1051 0

Халфът на "Левски" Георги Костадинов може да смени Владимир Гаджев не само на "Герена", но и в националния отбор, твърди "Тема Спорт".

24-годишният футболист е попаднал в полезрението на националния селекционер Ивайло Петев, който е пред дилема на кои халфове да заложи за евроквалификациите срещу Норвегия и Италия.

Сигурен в списъка на Петев засега е капитанът Светослав Дяков, както и Ивайло Чочев. Най-вероятно сред повиканите ще е и Кристиян Малинов от Литекс.

Петев смята да викне още един или двама полузащитнции. С оглед на факта, че Владимир Гаджев е без отбор, а Симеон Славчев не играе в Спортинг, то е много вероятно селекционерът да потърси други варианти. Той обмисля да покани Георги Костадинов, който бе сред най-стабилните футболисти на "Левски" в първите три кръга на "А" група.

Ако бившият играч на Берое получи повиквателна, той ще бъде единственият футболист на "сините" в А-отбора ни. През миналия сезон от тима бяха викани двама - Гаджев и Борислав Стойчев.

Националите се събират на лагер-сбор на 31 август. Мачовете с Норвегия и Италия са на 3 и 6 септември в София и Палермо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички