Костадинов: Изравниха ни от несъществуваща дузпа


Костадинов: Изравниха ни от несъществуваща дузпа
Снимка: levski.bg

1863 0

"За съжаление изтървахме едно положение при 1:0 и след това те ни изравниха от една несъществуваща дузпа". Това заяви полузащитникът на "Левски" Георги Костадинов след равенството 1:1 в дербито с ЦСКА.

"Единственото хубаво днес бе атмосферата по трибуните и искам да благодаря на нашите фенове за подкрепата", допълни той.

Пелето: ЦСКА пак пресилено ни взеха победата

"За нас това бе мач като всички останали. Чувстваме, че с всяка изминала среща подкрепата на нашите фенове се увеличава, тъй като печелим и показваме добра игра. Днес щеше да се получи перфектно за нас, ако бяхме продължили победната си серия, но, уви, не успяхме. Може би този равен резултат идва в един точен момент, за да си направим нужните изводи и да продължим в по-добра посока", споделя халфът.

Боримиров: Абсолютно несъществуваща дузпа за сборния отбор

Костадинов коментира и ситуацията в 68-ата минута, при която се озова очи в очи с Китанов, но не успя да реализира.

"Щом резултатът е 1:1, значи, че не сме ги надиграли. Ако бях вкарал при моята ситуация, със сигурност щяхме да победим, но така е във футбола. Стори ми се, че Александров е в засада и затова не му я подадох, а реших да стрелям", обясни той.

Халфът отговори и на въпрос защо, след като е повел в резултата, неговият тим е решил да приеме играта в своята половина.

"Имаме самочувствие що се отнася до играта ни в дефанзивен план, така че след като поведохме, бяхме сигурни, че ще успеем да запазим резултата".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички