Кокала с нова остра атака срещу "Левски"


Кокала с нова остра атака срещу "Левски"

710 0

Емил Велев продължава да таи лоши чувства към ръководството на "Левски" и не пропуска да атакува управниците в любимия си тим. Този път Кокала беше по-остър от обикновено и дори заяви, че няма никакво намерение да се върне на "Герена" при настоящата ситуация.

Воденият от него Монтана измъкна равенство 0:0 от 26-кратните шампиони и Велев намери за удачно отново да атакува Стойчо Стоев за това, че единственият треньор, получил подобен кредит на доверие от страна на ръководството на столичния гранд.

"Не ме интересува нито дали Левски ни подцени, нито пък кой и изобщо ще ме коментира ли. Веднъж вече го казах - на един треньор му трябват поне два сезона, за да се видят резултатите от работата му", каза Велев пред "7 дни спорт".

"И да, ако аз бях на мястото на Стойчо Стоев, досега щяха да ме уволнят. Искам обаче и друго да кажа - ако сега на "Герена" уволнят Стоев, ще е грешка. Мен пък и да ме поканят в момента, не бих станал треньор на Левски. Имат си много проблеми".

Кокала настръхна и срещу привличането на Франсис Нар, който, по негови думи, е бил изгонен с камъни от феновете на бившия му отбор в Чехия.

"Онова момче Нар ли е, Нарцис ли е - с камъни го изгониха от Баник, а на "Георги Аспарухов" го прибраха, но това си е техен проблем", допълни Велев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички