Кога, къде и докога: Левски с цялата информация за билетите за реванша с Апоел Беер Шева


Кога, къде и докога: Левски с цялата информация за билетите за реванша с Апоел Беер Шева
Снимка: БГНЕС

1502 0

От Левски публикуваха в официалната страница на клуба във Facebook цялата информация, която е необходима на техните привърженици относно билетите за реванша с Апоел Беер Шева. Двата тима завършиха при равенство 0:0 след първия двубой.

Продажбата на пропуски стартира във вторник, 15 август. Тя ще бъде преустановена един час преди началото на сблъсъка между двата отбора на "Стадион Георги Аспарухов". Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

"Левскари,

Във вторник, 15 август в 12:00 часа в свободна продажба ще бъдат пуснати билетите за реванша от 3-ия квалификационен кръг на UEFA Conference League 2023/24 – срещу „Апоел“ (Беер Шева) в четвъртък, 17 август, от 20:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“!

За срещата НЯМА ДА ВАЖАТ абонаментните карти за сезон 2023/2024.

Пропуските ще се продават в официалния магазин на клуба и на касите пред Сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ всеки ден с работно време от 10:00 до 19:14 часа, в мрежата на Eventim и онлайн, до изчерпване на количествата. Максималното количество билети, които могат да бъдат закупени на каса или онлайн е 5 билета на човек.

В деня на мача, билети ще се продават от 10:00 часа до края на първото полувреме в официалния магазин на „ПФК Левски“ и на касата пред Сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ и от 16:00 часа до края на първото полувреме на касите на улица „Тодорини кукли“ и на Арката пред Сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Един час преди началото на срещата ще бъде ПРЕУСТАНОВЕНА продажбата на абонаментни карти за сезон 2023/2024.

Притежателите на абонаментни карти за VIP-ложата за сезон 2023/2024, ще могат да използват паркинга пред сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ срещу представяне на своята карта" - гласи съобщението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички