Китайска оферта за ас на Левски


Китайска оферта за ас на Левски
Снимка: БГНЕС

1331 0

Левски почти сигурно ще продаде Жуниор Мапуку по време на зимната пауза. Това обаче ще стане едва след като сините привлекат друг нападател, пише "Тема спорт". Делио Роси настоява първо да пристигне класен играч в предни позиции, а едва след това клубът да се раздели с конгоанеца.

На "Герена" са уверени, че ще приберат поне 1 милион лева за правата на играча, който пристигна в отбора като свободен агент през лятото. Интерес към 27-годишния футболист не липсва. Такъв към нападателя е проявил и тим от Китай. Става въпрос за отбор от местната втора дивизия.

Мапуку бе желан и от клуб в Дубай. Той обаче е желал шаранът да играе половин година под наем, а едва след това правата му да бъдат откупени. От Левски не са се съгласили на такъв вариант.

Най-настоятелни за подписа на играча продължават да бъдат от Елазъгспор. Той се намира на 9-о място във втория ешелон на Турция. Тимът се бори за попадане в плейофите за промоция, като е само на точка от последните два тима в шестицата Аданаспор и Болуспор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички