Китайци гледат Левски в Дупница


Китайци гледат Левски в Дупница

1665 0

Интересът към играчи на Левски от страна на китайски клубове продължава с пълна сила. Мениджър, работещ за няколко от известните клубове на най-многолюдната страна в света, ще пътува днес до Дупница, за да следи изявите на "сините" срещу Марек, пише "Стандарт".

Срещата на "Бончук" е от 15,00 часа. Най-голям интерес за китайците представлява Владимир Гаджев, но националът вече на няколко пъти отхвърли подобни оферти.

Преди Левски, чужденецът гледа още два мача от "А" група - победа на Берое над "Локо" (Сф) и ЦСКА - Ботев (Пд) (1:0).

Левски отново ще заложи на испански стил в атака. Аниете ще води нападението на "сините". Той отново ще бъде предпочетен пред Валери Домовчийски. Младокът Божидар Краев пък ще запише първи мач като титуляр в елита. Талантът ще запълни дупката по десния фланг, след като Амари пропуска срещата заради травма.

Янек Кючуков, който ще води Марек срещу "сините", се чуди как ще спре атаката на столичани. Домакините имат доста проблеми с контузени играчи в защита. Като играч Кючуков знаеше как да се справи с Георги Иванов. Той му създаваше доста проблеми като футболист на Миньор (Пк). Иначе на книга треньор на дупничани продължава да се води Антон Велков, който хвърли кърпата през седмицата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички