Капитанът на победените: Такова дерби се играе с топки


Капитанът на победените: Такова дерби се играе с топки

3435 0

Капитанът на Левски Владимир Гаджев упрекна някои от съотборниците си за загубата от ЦСКА, която е шеста поредна за "сините".

"Едно такова дерби се играе със самочувствие и, с извинение, с топки. Ако нямаш топки... От какво да са доволни феновете?! Какво да им кажа? Трябва сега да си измислям нещо и да им кажа. Ние трябва да говорим на терена. Но само си говорим и накрая нищо не правим. Всеки един мач излизаме и дъвчем едно и също", коментира Гаджев след двубоя.

Халфът заяви, че някои от съотборниците му не показват това, което се очаква от тях.

"В момента нямаме типичен таран, опитваме да играем с тази схема, но явно срещу ЦСКА не се получава. Ако тръгна да говоря, може да засегна някого и не искам да се получават някакви интриги. Напрежение между нас няма. Въпросът е, че явно има напрежение във футболистите, които не показват това, което трябва. Ако искаш да се развиваш и претендираш, че си добър футболист, трябва да носиш напрежение", категоричен е той.

Владимир Гаджев не е оптимист и, че с идването на Димитър Димитров нещата на "Герена" ще се подобрят.

"Не знам вече дали Херо може да промени нещата. Лошото е, че имаме сериозни мачове. И ако не вкарваме голове, ще берем още ядове", каза още капитанът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички