"Качулките" нахлували в съблекалнята на "Левски" след загуби


"Качулките" нахлували в съблекалнята на "Левски" след загуби

3521 0

Част от най-видните ултраси на "Левски" неведнъж са се озовавали в съблекалнята на любимия си отбор след загуби. Това шокиращо разкритие дойде от бившия ляв бек на тима Нуно Пинто, за когото беше поместен подробен материал в португалското издание "А Бола".

Португалецът, който беше един от най-добрите чужденци в "А" група, сподели, че феновете на "Левски" едновременно са били и най-добрите, и най-лошите.

"Феновете на "Левски" можеха да бъдат най-добрите и най-лошите. Когато играехме силно, стадионът беше пълен, но когато губехме, идваха по-малко от половината. Имаше случаи, при които запалянковци влизаха в съблекалнята. Фенове с татуировки със символите на клуба. Първите няколко пъти беше страшно, не разбирах какво говорят".

Едва ли обаче някой ще се изненада от действията на част от "сините" фенове, които "блеснаха" пред цял свят със събличането на Ивайло Петев, който се опита да поеме тима след Славиша Йоканович.

Иначе Пинто сподели, че е натрупал много опит при 26-кратните шампиони и съжали, че се е разминал с титлата.

"През двете ми години в „Левски” натрупах много увереност. Единственото нещо, за което съжалявам, е, че не успях да стана шампион с "Левски". Бяхме близо до титлата в края на сезон 2012/2013. Изоставахме от Лудогорец, но в предпоследния кръг ги приемахме и спечелихме с 1:0, с което поведохме в класирането. В последния кръг ни трябваше домакинска победа срещу Славия. Поведохме, но в 75-ата минута нашият централен защитник си вкара автогол и така загубихме титлата", спомня си Пинто.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички