Живко Миланов отказа 20 бона от "Левски"


Живко Миланов отказа 20 бона от "Левски"
Снимка: БГНЕС

773 0

"Левски" не е успял да задържи Живко Миланов дори с 20 хиляди лева месечна заплата, научи "Меридиан мач". Очаква се съвсем скоро българският национал да подпише договор с АПОЕЛ, с което сериозно да удари по състава на "сините".

Миланов се завърна на "Герена", след като нямаше друга алтернатива, и подписа договор за 3 месеца и 5 хиляди лева месечна заплата. Георги Иванов - Гонзо е направил всичко, за да го задържи, като му е предложил и 10 хиляди евро възнаграждение - далеч от тавана на заплатите в "Левски". Миланов обаче е отклонил предложението.

Така "сините" загубиха един от стълбовете си. Стойчо Стоев даваше много задачи на юношата на клуба, който освен че спазваше отлично дефанзивните си функции, осъществи много силно партньорство в атака с Роман Прохазка.

Още един титуляр напуска тима - Аймен Белаид, който ще играе за Родъръм, докато ситуацията с Владимир Гаджев е все още неясна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички