Йешич: Няма да е изненада, ако Литекс победи "Левски" на "Герена"


Йешич: Няма да е изненада, ако Литекс победи "Левски" на "Герена"
Снимка: БГНЕС

1337 1

Бившият треньор на Литекс Миодраг Йешич смята, че е напълно възможно ловчанлии да победят "Левски" на стадион "Георги Аспарухов". Двата тима ще играят тази събота.

"Няма да е изненада, ако Литекс победи Левски на 'Терена". Вярвам, че след втория кръг Литекс ще има б точки", сподели Йешич пред "Тема спорт" и добави: "Момчетата не трябва да се притесняват. Да, във футбола всичко може да се случи, но вярвам, че Литекс ще си тръгне с трите точки. За "синия" лагер не искам нищо да казвам. Те не ме вълнуват"

Според него ловчанлии играят с повече самочувствие след идването на Люпко Петрович. "Литекс има добър отбор, за който заслугата е и на Красимир Балъков. При Люпко Петрович се забелязва и по-голямо самочувствие. От треньор като него Литекс може само да спечели", сподели Йешич.

Той не пропусна да коментира и ситуацията с ЦСКА "Това, което се случи, вярвам, че е за добро. Да, не е приятно ЦСКА да падне до "В" група. С Гриша Ганчев обаче го чака хубаво бъдеще. Ганчев е доказал, че знае какво иска и как да го направи и постигне", сподели сърбинът.

В момента Йешич е треньор на тима на Янгон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички