Изненади в групите на Левски и ЦСКА преди големия сблъсък


Изненади в групите на Левски и ЦСКА преди големия сблъсък
Снимка: БГНЕС

1842 0

Николай Митов и Стамен Белчев определиха групите за предстоящия сблъсък между Левски и ЦСКА. Срещата е утре (4 март) от 14:30 часа на Националния стадион "Васил Левски".

"Сините" имат куп проблеми, с които ще трябва да се справи новият наставник на тима. Както се очакваше, вратарят Боян Йоргачевич и централните защитници Александър Александров и Димитър Пиргов.

С травма е още и шведът Симон Сандберг, който също не е в групата, аут заради наказание е Антон Огнянов. Добрите новини за Митов са, че Веселин Минев и Бабатунде Адениджи са в групата. Двамата се контузиха по време на мача с Дунав, но има голяма вероятност да играят в срещата с ЦСКА.

Изненадващо от групата на ЦСКА отпадна Кирил Десподов, след като вчера е получил алергична реакция и няма да може да участва в мача. Александър Дюлгеров не успя да се възстанови от травмата получена на срещата с Ботев и също ще пропусне дербито. Непосредствено преди мача от групата ще отпаднат още двама състезатели, като един от тях ще бъде измежду играчите с паспорти на страни извън ЕС.

Групата на Левски: 

Митрев, Кръстев, Яблонски, Минев, Лукин, С. Александров, Де Ноойер, Костадинов, Прохазка, Бурабия, Боримиров, Юруков, Нар, Аниете, Найденов, Краев, Ст. Иванов, Сукуна, Адениджи

Групата на ЦСКА:

Георги Китанов, Александър Конов; Стойчо Атанасов, Антон Недялков, Божидар Чорбаджийски, Станислав Манолев, Рафаел Перес, Николай Бодуров, Пламен Гълъбов; Густаво Кулма, Александър Георгиев, Рубен Пинто, Руи Педро, Никола Колев, Петрус Бумал, Кевин Кубемба, Давид Симао, Арсенио Нунеш, Кевин Меркадо, Фернандо Каранга.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички